PROJEKT OAZA 2

Neka "Oaza Mostar" postane vaša oaza mira i udobnosti!

Investicija u Budućnost

Upoznajte Naš Novi Stambeni Kompleks!

Otkrijte Naše Ekološki Održive Stanove

Inovativna Arhitektura I Luksuzni Stanovi

Budućnost Stanovanja U Mostaru

Predprodaja u tijeku

Želite doznati više informcija ili želite se registrirati za kupnju vašeg novog doma iskoristite prigodu da rezevirate vaš interes putem naše kontakt forme. 

Promotivni dio

Dobrodošli u budućnost stambenih rješenja u srcu Mostara. "Oaza Mostar" nije samo stambeni kompleks, već i zajednica koja nudi suvremeni i udoban način života za sve generacije.

Izvrsna Lokacija

Oaza Mostar smještena je u jednom od najtraženijih dijelova grada, pružajući vam pristup svim važnim sadržajima u Mostaru, uključujući škole, bolnice, trgovine i restorane, sve na dohvat ruke. Blizina rijeke Neretve i prekrasnih prirodnih pejzaža čini ovu lokaciju jedinstvenom

Suvremeni Dizajn

Naši stambeni objekti su suvremeno dizajnirani kako bi se uklopili u urbanu estetiku Mostara, s prostranim stanovima koji pružaju obilje prirodne svjetlosti i udobnosti. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se osigurala praktičnost i luksuz.

Raznovrsne Opcije

Oaza Mostar nudi širok spektar stambenih jedinica koje će zadovoljiti različite potrebe i životne stilove. Bez obzira tražite li prvi dom, prostor za rastuću obitelj ili jednostavno želite unaprijediti svoj životni prostor, imamo nešto za svakoga.

Pristupite "Oazi Mostar"

Neka "Oaza Mostar" postane vaša nova adresa. Za više informacija, raspored posjeta ili rezervaciju stambenog prostora, kontaktirajte nas danas. Naš tim je tu da vam pomogne ostvariti svoj san o suvremenom i udobnom životu u Mostaru.

Primjeri stanova sa slikama

3D Prikaz jednosobnog stana

Ogledni primjer!

3D Prikaz dvosobnog stan

Ogledni primjer!

Trosoban USKORO

Ogledni primjer

Poslovni prostori USKORO

Ogledni primjer

Naši suradnici na projektu "Oaza2-Mostar"

ARGENTUM D.O.O. MOSTAR

kontakt

Pošaljite vaše upite na email

+387 63 361 600 +387 36 352 733

© 2023 Projekat Oaza 2 Mostar

USKORO NOVI OZGLED BH OGLASNIKA

SPECIJAL

VOZILA I NEKRETNINE NA JEDNOM MJESTU!

Kolege i kolegice u kancelariji tokom prezentacije