image

Apartman 63m2 2.sprat dvostrana orijentacija sa dvije spavaće sobe, kuhinjom, prostranim dnevnim boravkom sa balkonom, parkingom i ostavom, Blidinje Risovac

Apartman 63m2 2.sprat dvostrana orijentacija sa dvije spavaće sobe, kuhinjom, prostranim dnevnim boravkom sa balkonom, parkingom i ostavom, Blidinje Risovac

Stanpromet.ba agencija za nekretnine najavljuje za prodaju apartmane na Blidinju, Naselje Risovac u neposrednoj blizini i ski lifta i same ski staze sa odličnim pogledom okruženi netaknutom prirodom parka prirode BLIDINJE ! Izdvajamo za prodaju odličan apartman sa jednom spavaćom pozicioniran na 2. spratu objekta.

Apartman se sastoji od centralnog ulaznog hodnika sa blindo vratima, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i izdvojenom kuhinjom, dvije spavaće sobe, balkona i kupatila. Dvostrana orijentacija. Idealan za sve skijaše i rekreativce kao i profesionalce u zimskom periodu i u ljetnom za sve zaljubljenike netaknute prirode parka Blidinje koji vole odmor na planini uz čist i svijež zrak.
Predmetni apartman se prodaje po principu Ključ u ruke..

Objekat u kojem se nalaze apartmani izgrađen 2010 sa najkvalitetnim materijalima. Objekat spratnosti prizemlje plus 4 sprata i mansarda, sa liftom. U sklopu objekta uz apartman se nalazi Parking Vanjski ispred apartmana i namijenjen je vlasnicima apartmana i njihovim gostima. Apartmanu pripada jedno označeno parking mjesto.
U suterenu zgrade na -1 etaži povezanoj sa liftom sa ostatkom zgrade se nalazi i ostava/skijašnica.

Grijanje etažno centralno na struju termo blok radijatori.

Apartmane krasi savršena lokacija, nadomak ski staza i ski lifta, sa predivnim pogledom na šumovite dijelove parka prirode. Vrhunski komfor i udobnost upotpunjeni su brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cijele godine.

Zbog atraktivne lokacije i blizine sadržaja atraktivni kao investicija za iznajmljivanje u slučaju da kupac želi da se bavi izdavanjem apartmana gostima.

Ispod možete pogledati detaljno našu 360° virtualni prikaz prezentaciju apartmana.

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Agent Hadis
062 830 830

Više o lokacij
Park Prirode Blidinje je jedno od najljepših prirodnih cjelina na području Bosne i Hercegovine, te se nalazi na samo satak i pol vožnje od jadranske obale. Prostire se na području od 358 km 2 na podnožju planina Čvrsnice i Vrana. Zbog svojih jedinstvenih geomorfoloških osobina, bogatstva flore i faune, te prekrasne netaknute prirode predstavlja savršeno mjesto za bijeg od stresa svakodnevnog života.

Bilo da tražite mjesto za relaksaciju na svježem planinskom zraku, priliku za
upoznavanje s bogatom poviješću i kulturnom baštinom ovog područja, ili ste avanturistički nastrojeni – Park Prirode Blidinje je idealno mjesto za Vas.

Park prirode Blidinje se nalazi u Bosni & Hercegovini; u području visokog gorja središnjih Dinarida, i obuhvaća područje planinskih masiva Čvrsnice i Vrana, a prostire se na 358 km2. Administrativno je u sastavu tri hercegovačke županije i pet različitih općina. Zbog svojih geomorfoloških osobina, bogatstva biljnog & životinjskog svijeta, te prekrasne i netaknute prirode, dana 24.03.1995. godine ovo područje je proglašeno parkom prirode. Na ovom jedinstvenom području do sada je evidentirano oko 1 500 različitih biljnih vrsta, od čega su više od 200 endemske, reliktne i subendemske. Park prirode Blidinje je poznat i kao najveće stanište endemskog bjelokorog bora munike.

Legendarna Vran planina i zadivljujuća Čvrsnica odnjegovale su u svojim njedrima na 1200 m n/v plodnu udolinu Polja, i u njoj Blidinjsko jezero kao krasno plavo oko u glavi planinskih ljepotica.

Ovo jezero je najveće prirodno jezero u Bosni i Hercegovini, i geomorfološki je spomenik prirode po kojemu je Park i dobio ime. Površina jezera je od 2,5 do 6 km² uz relativno malu dubinu od jednog metra do maksimalnih četiri metra. Samo jezero je smješteno između planina Vrana i Čvrsnice, u dnu Dugog polja, na nadmorskoj visini od 1184 m. Svojom nestvarnom prirodnom ljepotom, Blidinjsko jezero savršeno upotpunjuje krajobraz Parka prirode Blidinje.

Čvrsnica sa svojim najvišim vrhom Pločno – 2 228 m n/v predstavlja najvišu planinu središnjih Dinaridima. Masiv Čvrsnice koji ima dva planinska vijenca, četiri visoravni i još pet vrhova preko 2 000 m n/v, je zaštićen u sklopu Parka prirode Blidinje, a njegov posebni prirodni fenomen – Hajdučka vrata je zaštićen kao spomenik prirode od 1985. godine. Planina koja oduzima dah, divlja i moćna, nestvarne ljepote – privlači veliki broj izletnika i planinara tijekom svih godišnjih doba i vjerujte nam na riječ – nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Vran – još jedna zadivljujuća planina Hercegovine, koja čini okosnicu Parka prirode Blidinje. Prožet poviješću uklesanoj kako prirodom tako i ljudskom rukom, sa svojim najvišim vrhom od 2074 m n/v ( Veliki Vran ) spada također u hercegovačke planinske divove , a svojom ljepotom i posebnošću natjerati će vas da s poštovanjem prođete kroz njegove uzvisine i zaravni.

Više o Blidinju na http://blidinje.net/

ID CODE: 501486

Hadis Kadić
Agent s licencom
Mob: 062830830
Tel: 033842555
E-mail: info@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image