image

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine najavljuje EKSKLUZIVNU prodaju apartmana na Jahorini u ApartVila Jahorina.
U potrazi ste za apartmanom koji je funkcionalan i opremljen svim onim što savremeni život zahtjeva? Čitajte ispod!

Projektant:
Objekat ApartVila Jahorina projektovao je naš dobro poznati arhitekta Zec.

Lokacija:
ApartVila Jahorina se nalazi na Jahorini, Obućina Bare. Okruženje je izgrađeno vikend objektima i objektima sa apartmanskim smještajem. U neposrednoj blizi objekta nalazi se SKI lift. Osim prirodnih ljepota kojima ova planina obiluje, postoji još jedan razlog zbog kog ćete joj se iznova vraćati. To je srdačnost domaćina koji je u ovim krajevima naglašen.
Domaća atmosfera, pravi gastronomski raj će vam pružiti senzaciju istinskog odmora. Uzimajući u obzir da smo toliko srećni da u neposrednoj okolini imamo ovakvu planinu, to treba iskoristiti, naročito ukoliko se uzme u obzir odnos cijene i kvaliteta.
Zbog zagarantovano najboljeg provoda na žičari i van nje, najčistijeg vazduha u regionu savjet je da krenete ka Jahorini i da se prepustite magiji koju pruža.

Dispozicija:
Ulaz u objekat je sa istočne strane i pristupa mu se sa javne površine, tj. parkinga. Suterenska etaža je otvorena prema zapadu. Spratnost objekta je suteren, prizemlje, prvi sprat, potkrovlje 1 i potkrovlje 2.
Vertikalna komunikacija u objektu obezbijeđena je liftom kroz sve etaže i stepeništem od prizemne do zadnje etaže.
Suterenska etaža je koncipirana tako da se zajedničkim prostorima (ostave skijaške opreme i komunikacija) može pristupiti liftom i direktno izvana, sa lokacije.

Materijalizacija i konstrukcija:
Unutarnja stolarija je drvena, puna ili ostakljena, finalno obrađena u mat boji, opremljena kvalitetnim okovom i ručkama po izboru projektanta, ulazna vrata protuprovalna. Svi molersko – farbarski radovi su izvedeni ekološkim bojama namjenjenim za enterijere.
Finalna obrada fasade je kombinacija obloga od HPL compact ploča u dezenu drveta, ostakljenih ploha i kamena u odgovarajućoj boji i dezenu. Ograde na balkonima i terasama su aluminijski profili finalno obrađeni u dezenu drveta. Krov je pokriven crijepom TONDACH tip vintage engobirani sivi.
Podovi su u kombinaciji keramičkih pločica i parketa.
Primjenjeni su savremeni materijali koji svojim performansama zadovoljavaju potrebe savremenog stanovanja.

Apartman koji vam predstavljamo se nalazi u prizemlju i njegova kvadratura iznosi 31.2m2. Apartman čine ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, spavaća soba, toalet i terasa koja iznosi 4.04m2.

Za više informacija, pozovite vašeg agenta!

Certificirana agencija za nekretnine Stanpromet.ba Nekretnine
Registarski broj posrednika 001/2022!
Grbavička 8b, 71000 Sarajevo
Stručno lice/agent za nekretnine
Haris Kadić
+387 62 801 801
agencija@stanpromet.ba

ID CODE: 501739

Haris Kadić
Agent s licencom
Mob: 062801801
Tel: 033842555
E-mail: agencija@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image