image

Četverosoban austrougarski stan na Marijin Dvoru

Četverosoban austrougarski stan na Marijin Dvoru

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju izdvaja namješten četverosoban stan austrougarske gradnje u Centru

Stan je pozicioniran na četvrtom spratu stambene jedinice koja ne posjeduje lift.
Nekretnina je uknjižena sa 75 m2 ( zk) međutim, stvarna površina je znatno veća. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatila, lođe i podrumske prostorije.

Stan je adaptiran u par navrata te su tom prilikom kompletno promijenjene električne, plinske i vodovodne instalacije, postavljena je i nova vanjska PVC stolarija, vanjska ulazna sigurnosna blindo vrata, postavljen je laminat u nekim prostorijama na postojeće parkete, pločice i sanitarija u kupatilu i kuhinji, dva klima uređaja, krovni prozori itd…

Stan posjeduje odličnu dispoziciju prostorija, dvostranu orijentaciju, plinsko etažno grijanje, osvijetljenost, prozračnosti što budućim vlasnicima daje osjećaj komocije.

Lokaciju na kojoj se nalazi ovaj stan karakteriše blizina brojnih sadržaja poput najvećeg tržnog centra SCC, predškolskih, školskih i visokoškolskih ustanova, administrativnih, komercijalnih centara i institucija, javni gradski saobraćaj, zdravstevene ustanove, kao i brojni drugi sadržaji koji su neophodni za svakodnevni život.

Na linku ispod možete pogledati detaljno nas 360°/3d virtualni prikaz nekretnine.

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Agent Ahmed
062943331

ID CODE: 501126

Kancelarija Grbavica
Voditelj ureda
Mob: 062943332
Tel: 033848484
E-mail: kancelarija@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image