image

Četverosoban stan prodaja novogradnja B.Potok

Četverosoban stan prodaja novogradnja B.Potok

Stanpromet.ba agencija za nekretnine iz ponude za prodaju izdvaja četverosoban stan površine 91m2 pozicioniran na 1.spratu zgrade u novogradnji 2010g, naselje Buća Potok, ulica Adema Buće.

Po strukturi četverosoban trostrane orjentacije sa 2. balkona i 3 spavaće sobe, ulazni hodnik, kupatilo, gostinjski WC, prostrani dnevni boravak sa izdvojenom kuhinjom.
Grijanje je centralno plinsko etažno, stolarija je drvena, ulazna vrata blindo, ispred zgrade se nalazi veliki broj parkling mjesta. Predmetna nekretnina je odmah useljiva i nalazi se u dobrom stanju.Bitno je napomenuti da su u bližem okruženju dostupni sadržaji kao što su mnoštvo trgovačkih i ugostiteljskih objekata,dječiji vrtić, ambulanta porodične medicine, pekara, mesnica, apoteka, taxi stajalište, stanica javnog prevoza, itd. Na udaljenosti od cca. 600 metara se nalaze pijaca Kvadrant, osnovna škola, benzijska pumpa (otvorena 24 sata). Glavna gradska saobraćajnica i tramvajska stanica Otoka su udaljeni cca. 900 metara.

Stambena zgrada je okružeja javnim parkingom sa dovoljnim brojem mjesta za parkiranje.

Ono što karakteriše ovu nekretninu jeste dobra dispozicija prostorija, otvoren pogled, kvalitetna gradnja, pristupačna cijena, dostupnost svih potrebnih sadržaja,Mirno okruženje, itd. Obzirom na svoje karakteristike kao i dostupnost svih potrebnih sadržaja predmetna nekretnina predstavlja odličnu priliku za udoban porodični život višečlane porodice.

Na linku ispod možete pogledati detaljno nas 360° virtualni prikaz nekretnine.

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Agent Ahmed
062 943 331

ID CODE: 501452

Kancelarija Grbavica
Voditelj ureda
Mob: 062943332
Tel: 033848484
E-mail: kancelarija@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image