image

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine iz svoje ponude za najam izdvaja višenamjenski poslovni prostor na super lokaciji Dolac Malta

Izdaje se poslovni prostor ukupne površine od 28m2. Sastoji se od 1 ogromne kancelarije.
U poslovnom prostoru je Centralno grijanje. Vanjska kvalitetna petokomorna ALU sa duplom termopan zvučnom izolacijom. Duz cijelog poslovnog prostora je urađen ferobeton preko kojej je stavljen kvalitetne pločice. Prostor je višenamjenski, veoma ugodne dispozicije, sa centralnom lokacijom komunikacijski odlično povezani, sa velikim parkirnim i garažnim prostorima. U poslovnom centru već postoje vlasnici i korisnici iz različtihh industrija (IT, mikrokrediti, NGO, mala privreda). Nekretnina je u neposrednoj blizini glavnog TC „Mercator“ na Socijalnom, a okruženju je bogata ponuda sadržaja neophodnih za rad u pogodnom okruženju (supermarketi, ugostiteljski objekti, obdaništa, igraonice, obrazovne institucije, ambulanta, apoteka, banka, i sl.).

Prostor je odlično termički izolovani sa kvalitetnom unutrašnjom i vanjskom stolarijoma, centralno grijani, klimatizirani, sa muškim i ženskim toaletima na svakoj etaži (pojedine etaže imaju i dodatni mokri čvor i kuhinjsku instalaciju)

Cijena: 500 KM sa režijama osim struje.

Certificirana agencija za nekretnine Stanpromet.ba Nekretnine
Registarski broj posrednika 001/2022!
Grbavička 8b, 71000 Sarajevo
+38762943332
kancelarija@stanpromet.ba

ID CODE: 501309

Kancelarija Grbavica
Voditelj ureda
Mob: 062943332
Tel: 033848484
E-mail: kancelarija@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image