image

Novogradnja Ilidža komforan trosoban stan od 87,4m2 prodaja

Novogradnja Ilidža komforan trosoban stan od 87,4m2 prodaja

Stanpromet.ba agencija za nekretnine najavljuje za prodaju stanove u novonapravljenoj zgradi na odličnoj lokacij Velika aleja, općina Ilidža, Ulica IV viteške brigade.

Stan sa ponude vrhunski trosoban odličnog otvorenog pogleda sa centralnim hodnikom iz kojeg se pristupa u dvije spavaće sobe , veću od 20m2 i manju od 15m2 kao i kupatilo, svaka spavaća posjeduje vlastito kupatilo, prostran dnevni boravak od 26m2 sa kuhinjom i trppezarijom, odlični veliki portali sa izlazom na lođu iz dnevne sobe.
U ponudi stanovi na 1, 2 i 5 spratu.

Gradnja ovog stambenog objekta od 25 stanova je započela 2019. godine, a planirani rok završetka radova je decembar 2021. godine. Na njegovih prvih pet etaža nalazi se po pet stanova, kvadrature od 74 m² do 87,4 m², dok se na šestom spratu nalaze dva penthausa od 135,74 m² i 125,58 m².

Napomena: Stanovi se prodaju po principu “Ključ u ruke”, u cijenu uračunat PDV. Dostupnost stanova promjenjivog karaktera, za ažurnu informaciju pozovite agenta.

Zgrada u kojoj su smješteni ovi vrhunski stanovi spratnosti 6 spratova, zgrada sa liftom i centralnim stubištem, svaki sprat broji 5 stambenih jedinica, potkrovlje 2 stana penthouse karaktera to jest ukupno 27 stanova, koncipiranih kao stanovi sa dvije spavaće sobe.
Na prizemlju su projektovani poslovni prostori, ispred zgrade parking prostor., zgrada posjeduje garažna parking mjesta za prodaju.

Karakteristika svih stanova jeste da pružaju sunčan i svijetao pogled. Raspored prostorija u svakom stanu je drugačiji i prilagođen veličini. Ono što ove stambene prostore čini dodatno privlačnim jeste da svaki od stanova ima tri kupatila. Materijali koji su korišteni za izgradnju se odlikuju čvrstoćom, pouzdanošću i termičkom otpornošću, a prilikom gradnje objekta posebno se vodilo računa o postizanju bolje akustičnosti zidova. Hrastovi masivni parket prve klase, ulazna protupožarna i protuprovalna vrata prve klase, unutrašnja vrata izrađena od punog drveta bukve ili hrasta, vanjska stolarija (6 ili 7 komora), tipa ALUPLAST i plinsko grijanje su samo neke od karakteristika koje upotpunjuju izvrsnost i kvalitet Green Residence stanova.
Sa adresom u ulici Četvrte viteške brigade, Green Residence je vaša idealna prilika da postanete vlasnik pažljivo dizajniranog stana i da pametno investirate u novogradnju.

Za sve kupce osigurana kreditna linija za kupovinu stanova .

U nastavku možete pogledati detaljno naš 360° virtualni prikaz nekretnine.

Za sve dodatne informacije o dostupnosti, spratovima ili načinima plaćanja kao i za termin obilaska ili pregleda stanova, objekta pozovite Vašeg agenta

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Agenti prodaje
062830830
062801801

ID CODE: 501230

Hadis Kadić
Agent s licencom
Mob: 062830830
Tel: 033842555
E-mail: info@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image