image

NOVOGRADNJA ! Izložbeno prodajni poslovni prostor u naselju Miljacka

NOVOGRADNJA ! Izložbeno prodajni poslovni prostor u naselju Miljacka

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine iz svoje ponude za najam izdvaja izložbeno prodajni poslovni prostor u naselju Miljacka

Izdaje se poslovni prostori površine od 290m2 u stambeno-poslovnoj zgradi novije gradnje. Poslovni prostori se mogu po potrebi odvojeno unajmiti i dodatno pregrađivati. Zgrada se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Novom Gradu u neposrednoj blizini novootvorenog Bingo City Centra.
Prostor je pogodan za sve vrste kancelarijskih djelatnosti ( izložbeno-prodajni salon, uredi, sjedište firme i banke, agencije, ngo, itd) kao i razne druge namjene (ordinacija, klinika, fitnes centar). Ispred zgrade se nalazi veliki parking a u suterenu velika garaža.

Objekat je novije gradnje a vlasnik ju je redovno i uredno održavao. Treba istaknuti da je zgrada pod video nadzorom i ima fizično obezbijeđenje kao i alarmni sistem.

Vlasnik je ostavio mogućnost da se mogu po potrebi budućih zakupca unajmiti i manje površine a kancelarije modificirati.

STANDARD Centralno grijanje (vlastita kotlovnica). Vanjska ALU i PVC stolarija. Unutrašnja kvalitetna staklena stolarija ( u vidu staklenih vrata i pregrada). Keramika u prostorijama. Keramičke pločice u toaletima i holovima. Interfon. Kablovska TV. Internet. Alarmni sistem. Lift. Klima. Video nadzor.

Na linku ispod možete pogledati detaljno nas 360°/3d virtualni prikaz nekretnine.

Certificirani agent Haris Kadić
Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Registarski broj posrednika 001/2022!
Grbavička 8b, 71000 Sarajevo
+ 387 62 801 801
agencija@stanpromet.ba

ID CODE: 501532

Haris Kadić
Agent s licencom
Mob: 062801801
Tel: 033842555
E-mail: agencija@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image