image
image Kontaktirajte vlasnika liste Kontaktirajte sada!

Stanpromet.ba agencija za nekretnine Banja Luka najavljuje za prodaju stanove na odličnoj lokacij u Kotor Varošu, Ulica Stefana Nemanje i Knez Mihajlova.

Zgrada u kojoj su smješteni ovi vrhunski stanovi spratnosti prizemlje(8 garaža i poslovni prostori) + 6 spratova, zgrada sa liftom i centralnim stubištem, pristup svakom spratu osiguran zasebnim protuprovalnim i protivpožarnim vratima, svaki sprat broji 9 stambenih jedinica to jest ukupno 55 stanova, koncipiranih kao stanovi sa jednom i dvije spavaće sobe , stanovi sa jednom spavaćom sobom površine od 33m2 do 48.55m2 i stanovi sa dvije spavaće sobe od 54.40m2 dostupni na etažama od prvog do šestog sprata. Za ažurnu informaciju dostupnih stanova/spratova molimo vas da nas kontakirate.
Na prizemlju su projektovane garaže i poslovni prostori, osam garaža i 55 parking mjesta ispred i oko zgrade.

Stan sa ponude trosoban G 54.40m2 sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa izdvojenom kuhinjom, dvije spavaće sobe , kupatila i balkona. Stan je dvotstrane orijentacije.

Vrhunski kvalitet građevinskih elmenata korištenih u izgradnji objekta kao i završnih podnih obloga, sanitarija, stolarije vanjske i unutrašnje sa termo izolacijom osiguravaju svim kupcima stanova u objektu, dobru lokaciju sa putnom komunikacijom uz dostupnost svih sadržaja potrebnih za ugodan život, niske troškove redovnih i tekućih održavanja. Odličnu Energetsku efikasnost za hlađenje i zagrijavanje prostora uz odličnu zvučnu izloaciju koja garantuje svim kupcima ugodan boravak i korištenje uz minimalne troškove režija.

Na podovima će biti postavljen parket, u kupatilu i kuhinji kvalitetne pločice, ulazna vrata su blindirana pritu požarna i protiv provalna.

Uz stan moguće izvršiti kupovinu garaže
Iskoristite priliku i izvršite kupovinu stana za vrijeme promotivne ponude već od 1500KM po m2 plus PDV. 1755KM po m2.

Za sve dodatne informacije o kvadraturama, dostupnosti, spratovima ili načinima plaćanja kao i za termin obilaska ili pregleda stanova, objekta pozovite Vašeg agenta

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Agent Želimir
065434500

ID CODE: 501611

Želimir Krčić
Voditelj ureda
Mob: 065434500
E-mail: banjaluka@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Ocijenite nas i napišite recenziju

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Pregledaj

Preporučuje se da vaša recenzija ima najmanje 140 znakova

Da li se slažete i prihvatate naše Uslove i odredbe za objavljivanje ove recenzije?

image

image