image

Planinska kuća na Palama, Ćemanovići prodaja

Planinska kuća na Palama, Ćemanovići prodaja

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju izdvaja lijepo uređenu kuću na lokaciji Ćemanovići, Pale.

Prodaje se predivna planinska kuća površine 200m2 sa 4 etaže u Ćemanovićima, Pale.
Imanje se nalazi na 950m nadomorske visine. Do kuće se dolazi asfaltnim putem, osim posljednjih 70 m do kuće, gdje je put prekriven makadamom.

1. Prva i osnovna etaža sadrži dvije velike podrumske prostorije.
2. Druga etaža, koja je u naravi prizemlje koje se sastoji od dnevnog boravka s trpezarijom, dvije spavaće sobe, kuhinje, stepeništa ka donjim i gornjim etažama i vanjske ljetnje kuhinje ili klub sobe.
3. Treća etaža se sastoji od velike spavaće sobe sa kupatilom i dodatnih prostorija višestruke namjene, koje su potpuno prekrivene lamperijom u krajevima potkrovlja.
4. Četvrta etaža je lamperijom prekrivena u potpunosti i također je radijatorom grijano potkrovlje. Može se koristiti kao spavaća soba, ali može imati višestruku namjenu.

Kuću krasi izuzetno kvalitetna gradnja sa vrhunskim ukrasnim drvenim enterijerom. U kući i oko kuće je postavljena lijepa rasvjeta. Ispred kuće su roštilj i česma koji su fino urađeni u kamenu.
Kroz cijelu kuću je razvedeno plinsko centralno grijanje sa novim plinskim bojlerom „Vaillant“. Plin se skladišti u vlastitoj podzemnoj cisterni. Ulogu snabdjevača alternativne električne energije ima i privatni vanjski agregat koji se nalazi u dvorištu. U dvorištu je i lijepo izgrađen i uređen drvarnik za alternativno grijanje na drva uz pomoć peći „Smederevo“ koja se nalazi na 2. etaži. Krov je limeni „Elite“ – Alternativa.

Dvorište površine 1080 m2 je jako lijepo uređeno i na istom se nalazi nekoliko stabala omorika i borova, kao i jedno stablo oraha. Ispred kuće postoji dovoljno parking mjesta i montiran originalni košarkaški koš. Kuća posjeduje svoju vlastitu vodu.

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine

Agent Kristijan

062943332

ID CODE: 501333

Kristijan Bartula
Agent
Mob: 062943332
Tel: 033 842 555
E-mail: kristijan.bartula@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image