image

Ponuda apartmana u izgradnji Ski Centar Ravna Planina

Ponuda luksuznih vrhunskih apartmana u izgradnji Ski Centar Ravna Planina

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju ekskluzivno najavljuje prodaju apartmana u izgradnji u sklopu Ski Centra Ravna Planina Faza 2 projekta “Ravna Planina” uz samu stazu ski centra.

S ponosom vam predstavljamo Fazu 2 arhitektonske cjeline Ravna Planina 7 zgrada sa po 34 apartmana u neposrednoj blizini planine Jahorine . Apartmanski objekati zajedno sa susjednim objektima Faze 1 koju su zavšpeni i useljeni čini jednu ugodnu arhitektonsku cjelinu sa sadržajima kako za ljeto tako i za zimu, a u ponudi imamo 238 apartmana površina od 25 m2 do 53 m2 svaka zgrada ima 34 apartmana i Faza 2 ima 7 zgrada, prilaz omogućen direktno sa javne saobraćajnice i parkinga centra. Objekti je smješten na lijevoj strani ski Centra apartmanskog dijela naselja Ravna Planina. Apartmani koje predstavljamo na fotografijama nose površinu od 25m2 do 53m2 sa odličnim pogledom na samu stazu i prirodu.

Uz apartmane su projektovanje garažna parking mjesta i skijašnice koje se dodatno kupuju, kada je u pitanju parking prostor dovoljan broj vanjskih parking mjesta obezbjeđen vlasnicima besplatno.

Što se tiče standarda gradnje možemo istaći sljedeće:
· Prvoklasne pločice iz uvoza na podovima,
· Vrhunska Termo izolacija(Termo blok i vuna)
· Blindirana ulazna vrata,
· Grijanje na podno sa pripremom Smart mobilna App Androi i IOs,
· Kompletno opremljena kupatila,
· Vanjska stolarija kombinacija Drvo i Alu sa duplom termopan zvučnom izolacijom i LOW-e staklima.
· Svaki stan posjeduje dimnjak za Kamin kako bi upotpunili planinski užitak!

Sam Ski Centar kroz svoja dva dijela čini jednu potpunu cjelinu, prvi dio apartmanskog naselje kroz 4 lamele/zgrade skupa sa drugom fazom od 7 zgrada kao i dio koji podrazumijeva moderni Hotelski dio sa svim sadržajima, bazen, wellnes, spa po uzoru na najbolje svjetske ski resorte i destinacije u planiranoj izgradnji.

Ovaj kompleks U sklopu Ski Centra gdje će te moći pronaći sve potrebno za Vaš savršeni ambijent kao i sve potrebne stvari za relaksaciju i rekreaciju:
Postoječi zadržaj Restoran, Kafe Bar, dječije igraonice, ski rental, agencija, mjenačnica, quadovi i još mnogo toga. Planirano Hotel, wellnes, bazen, spa..
Uz zgrade se nalazi ski staza i gondola koja je če biti povezana Jahorinom i ski lift sa rasvjetom, sistemom vještačkog osnježivanja kao i poligon za djecu.

Zbog atraktivne lokacije i blizine sadržaja atraktivni kao investicija za iznajmljivanje u slučaju da kupac želi da se bavi izdavanjem apartmana gostima Ski Centar Ravna nudi kompletnu uslugu pri iznajmljivanju apartmana gostima i turistima a što podrazumijeva potpuni menadžment (reklamiranje, spremačica, čistačica, prijem gostiju u apartmane, ispraćanje, naplatu) i sve to po jedinstvenim uslovima i omogućiti jako brz i kvalitetan povrat ulaganja kroz odličan godišnji povrat investicije.

Lokacija:
Faza 2 i naših 7 zgrada nalaze na lijevoj strani ski Centra apartmanskog dijela naselja Ravna Planina. Apartmani koje predstavljamo nose površinu od 25m2 do 53m2 sa odličnim pogledom na samu stazu i prirodu.. Sa nadmorskom visinom polazne stanice od 900m i prve među stanice na 1.350m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima prirode i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Jahorina i Ravna Planina su ljeti prekrivene bogatim zelenilom, a zimi i do 3m visokim snijegom. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Jahorina i Ravna Planina poznate. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 20km, a obzirom da je Jahorina olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica.
Planinski ugođaj i ambijent smješten gdje netaknuta priroda dominira.

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Kontakt
066294888

ID CODE: 501766

Hadis Kadić
Agent s licencom
Mob: 062830830
Tel: 033842555
E-mail: info@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Dodatni detalji

  Napišite recenziju

  Vaša ocjena
  Pregledaj

  Profesionalni

  Pouzdani

  Tačni

  Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

  image

  image