image

Prodaja nov dvostran opremljen četverosoban stan Istočno Sarajevo

Prodaja nov dvostran opremljen četverosoban stan Istočno Sarajevo

Stanpromet.ba agencija za nekretnine najavljuje za prodaju stan u novogradnji na odličnoj lokacij u Istočnom Sarajevu, Ulica 1.Sarajevske brigade.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, degažmana, balkona i dva kupatila.
Površina 78,44 m2 u Lameli 1, sprat 3. Stan se prodaje namješten kao na slikama.

Uz stan je moguće kupiti i parking mjesto po cijeni od 10.000KM

Zgrada u kojoj su smješteni ovi vrhunski stanovi spratnosti prizemlje + 5 spratova, zgrada sa liftom i centralnim stubištem, pristup svakom spratu osiguran zasebnim protuprovalnim i protivpožarnim vratima, svaki sprat broji 7 stambenih jedinica.
Na prizemlju su projektovani poslovni prostori, ispred zgrade parking prostor gdje je moguće kupiti označeno vanjsko parking mjesto sa kontrolisanim pristupom.

Vrhunski kvalitet građevinskih elmenata korištenih u izgradnji objekta kao i završnih podnih obloga, sanitarija, stolarije vanjske PVC Salamander 6.komora troslojno staklosa vanjskim roletnama i unutrašnje. Termo izolacija od 10cm kamena vuna osiguravaju svim kupcima stanova u objektu niske troškove redovnih i tekućih održavanja. Odličnu Energetsku efikasnost za hlađenje i zagrijavanje prostora uz odličnu zvučnu izloaciju koja garantuje svim kupcima ugodan boravak i korištenje uz minimalne troškove režija., dobru lokaciju sa putnom komunikacijom uz dostupnost svih sadržaja potrebnih za ugodan život,
Na podovima je postavljen Terkett troslojni, u kupatilu i kuhinji kvalitetne pločice Španske podne 45×45 zidne 28×85, u kuhinji 60×60 i hodniku 60×120, Sanitarije Grohe baterije , Kolpa san tuškade i kabine i Geberit vodokotlić ugradbeni, bojler Ariston, ulazna vrata su blindirana . Priprema za klima uređaj.
Grijanje je na centralno gradsko uz opciju kalorimetra plaćanje po potrošnji, kvalitet ugradbenih elemenata.

Pogledajte detaljno poziciju, lokaciju i unutrasnjost na nasoj 360 ° prezentaciji sa tlocrtom i mjerama.

Za sve drugo Kontaktirajte nas!
Stanpromet.ba -agencija za nekretnine
Agenti prodaje
062 801 801
062 830 830

ID CODE: 501507

Haris Kadić
Agent s licencom
Mob: 062801801
Tel: 033842555
E-mail: agencija@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Hadis Kadić
Agent s licencom
Mob: 062830830
Tel: 033842555
E-mail: info@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image