image

prodaja petosoban stan Novogradnja Sarajevo

prodaja petosoban stan Novogradnja Sarajevo

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine nudi jedinstven i nov dvoetažni stan u tek izgrađenoj zgradi koja se nalazi u ulici Husinjska na Vracama. Ovu nekretninu krasi visok nivo kvalitete gradnje i raspored prostorija. Za naše kupce je obezbijeđeno i parking mjesto unutar same parcele na kojoj se nalazi zgrada i taj prostor je ograđen i pod videonadzorom.
Stan ima površinu od 152 kvadrata plus dvije vanjske terase do kojih se dolazi isključivo iz stana, zatim veliki i svijetli dnevni boravak, 4 spavaće sobe, 2 kupatila i jedan wc, dvije ostave od kojih jednu je moguće korisiti kao vešeraj, zasebno kuhinju, dnevni boravak i trpezariju te unutrašnje stepenice kojima su povezane dvije etaže.
Grijanje je centralno s toplotnim pumpama, koje garantuje niske režijske troškove. Instaliran je klima uređaj, postavljena sigurnosna vrata koja su ujedno i protipožarna. Iz stana se pruža prelijep pogled na čitav grad, a bonus je i mogućnost korištenja zajedničkog vanjskog prostora za roštiljanje, druženje, te manjeg sportskog terena.
Na linku ispod prezentacija 360° same zgrade, stana te pratećih sadrzaja.

Uz stan ide i parking mjesto na otvorenom dijelu, te ostava u prizemlju u ukupnoj vrijednosti od 20.000 KM Sa PDV-om kao i dio zajednickih prostorija u zgradi te pratecih sadrzaja oko zgrade.
Lokacija Vraca kod Spomenika, ulica Husinska!
Vrhunski kvalitet gradnje, video nadzor, alarmni sistem za svaki stan, etažno grijanje na toplotne pumpe, klimatizirani i stilski dotjerani a o pogledu na čitav grad da i ne pričamo sada.

Za cijenu, detalje kontaktirajte:
Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Agent Haris
062 801 801

ID CODE: 501215

Haris Kadić
Agent s licencom
Mob: 062801801
Tel: 033842555
E-mail: agencija@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image