image

Trosoban nov stan Istočno Sarajevo sprat 3 Lamela 3 USELJIVO 65.70m2

Trosoban nov stan Istočno Sarajevo sprat 3 Lamela 3 USELJIVO 65.70m2

Stanpromet.ba agencija za nekretnine najavljuje za prodaju stan na odličnoj lokacij u Istočnom Sarajevu, Ulica 1.Sarajevske brigade.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa izdvojenom kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, balkona i kupatila.
Površina 65.70m2

Napomena: Stan se prodaje po principu “Ključ u ruke” Dostupnost stanova promjenjivog karaktera, za ažurnu informaciju pozovite agenta.

Zgrada u kojoj su smješteni ovi vrhunski stanovi spratnosti prizemlje + 5 spratova, zgrada sa liftom i centralnim stubištem, pristup svakom spratu osiguran zasebnim protuprovalnim i protivpožarnim vratima, svaki sprat broji 8 stambenih jedinica to jest ukupno 40 stanova, koncipiranih kao stanovi sa jednom, dvije i tri spavaće sobe , stanovi sa jednom spavaćom sobom površine od 42m2 do 49m2 i stanovi sa dvije i tri spavaće sobe do 81m2 dostupni na etažama od prvog do petog sprata.
Na prizemlju su projektovani poslovni prostori, ispred zgrade parking prostor gdje je moguće kupiti označeno vanjsko parking mjesto sa kontrolisanim pristupom.

Vrhunski kvalitet građevinskih elmenata korištenih u izgradnji objekta kao i završnih podnih obloga, sanitarija, stolarije vanjske PVC Salamander 6.komora troslojno staklosa vanjskim roletnama i unutrašnje. Termo izolacija od 10cm kamena vuna osiguravaju svim kupcima stanova u objektu niske troškove redovnih i tekućih održavanja. Odličnu Energetsku efikasnost za hlađenje i zagrijavanje prostora uz odličnu zvučnu izloaciju koja garantuje svim kupcima ugodan boravak i korištenje uz minimalne troškove režija., dobru lokaciju sa putnom komunikacijom uz dostupnost svih sadržaja potrebnih za ugodan život,
Na podovima je postavljen Terkett troslojni, u kupatilu i kuhinji kvalitetne pločice Španske podne 45×45 zidne 28×85, u kuhinji 60×60 i hodniku 60×120, Sanitarije Grohe baterije , Kolpa san tuškade i kabine i Geberit vodokotlić ugradbeni, bojler Ariston, ulazna vrata su blindirana . Priprema za klima uređaj.
Grijanje je na centralno gradsko uz opciju kalorimetra plaćanje po potrošnji, kvalitet ugradbenih elemenata.

Za sve kupce osigurana kreditna linija za kupovinu stanova.

Na linku ispod možete pogledati detaljno nas 360°/3d virtualni prikaz nekretnine.

Za sve dodatne informacije o kvadraturama, dostupnosti, spratovima ili načinima plaćanja kao i za termin obilaska ili pregleda stanova, objekta pozovite Vašeg agenta

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Agenti prodaje
062801801
062830830

ID CODE: 501672

Hadis Kadić
Agent s licencom
Mob: 062830830
Tel: 033842555
E-mail: info@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image