image

Trosoban stan dvostrane orijentacije Hotonj Residence prodaja stanova Vogošća

Trosoban stan dvostrane orijentacije Hotonj Residence prodaja stanova Vogošća

Stanpromet.ba agencija za nekretnine iz svoje projektne ponude za prodaju u novogradnji na odličnoj lokacij Hotonj – u ul. Barice ,općina Vogošća izdvaja Hotonj Residence

S ponosom Vam predstavljamo projekat Hotonj Residence površine dostupnih stanova su od 38m2 44m2 dvosobni, od 55 do 64 sa 2 spavaće sobe i 79.77m2 stanovi sa tri spavaće sobe, zgrada sa dvije etaže parkinga i 4 sprata P+4 koji je u izgradnji. Stanovi ovog tipa sa ponude sdostupni na 1 i 4 spratu. Odličan raspored prostorija , dvostrana orijentacija ulazni hodnik sa degažmanom, dnevni boravak sa trpezarijom i izdvojenom kuhinjom,dvije spavaće sobe, lođa i kupatilo.

Zgrada u kojoj su smješteni ovi vrhunski stanovi spratnosti suteren -2, suteren -1, Garaže, prizemlje, +4 sprata, zgrada sa liftom i centralnim stubištem, pristup svakom spratu osiguran zasebnim protuprovalnim i protivpožarnim vratima, ukupno 29 stanova, koncipiranih kao stanovi sa jednom, dvije i tri spavaće sobe , stanovi sa jednom spavaćom sobom površine od 40m2 do 44 m2 dostupni na etažama od prvog do četvrtog sprata.Stanovi sa dvije od 55m2 do 64m2 i sa tri sobe od 79.77m2.
U suterenu-2 i suterenu -1 su projektovane garaže i ostave, 11 garaža na -2 etaži dok je na etaži -1 12 garažnih mjesta od po 19m2.

Vrhunski kvalitet građevinskih elmenata korištenih u izgradnji objekta kao i završnih podnih obloga, sanitarija, stolarije vanjske i unutrašnje sa termo izolacijom osiguravaju svim kupcima stanova u objektu, dobru lokaciju sa putnom komunikacijom uz dostupnost svih sadržaja potrebnih za ugodan život, niske troškove redovnih i tekućih održavanja. Odličnu Energetsku efikasnost za hlađenje i zagrijavanje prostora uz odličnu zvučnu izloaciju koja garantuje svim kupcima ugodan boravak i korištenje uz minimalne troškove režija sa zasebnim mjerilima.
Na podovima će biti postavljen parket, u kupatilu i kuhinji kvalitetne pločice, ulazna vrata su blindirana.
Grijanje je centralno etažno plinsko.
Uz stan moguće izvršiti kupovinu garaže ili ostave.
Iskoristite priliku i izvršite kupovinu stana za vrijeme promotivne ponude.
Rok za završetak svih radova je 10.2023

Za sve dodatne informacije o kvadraturama, dostupnosti, spratovima ili načinima plaćanja kao i za termin obilaska , objekta pozovite Vašeg agenta na broj:
Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Agent Hadis
062830830

ID CODE: 501585

Hadis Kadić
Agent s licencom
Mob: 062830830
Tel: 033842555
E-mail: info@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Napišite recenziju

Vaša ocjena
Pregledaj

Profesionalni

Pouzdani

Tačni

Vaša recenzija preporučuje da bude dugačak najmanje 140 karaktera :)

image

image