KONSALTING WEB DIZAJN DIGITALNI MARKETING I OGLAŠAVANJE

Samo recite riječ, mi možemo sve!

Putokaz korak po korak do uspjeha

Digitalna usluga na jednom mjestu

Vaš digitalni konsaltnig partner Vršimo promociju vaših usluga na poseban način s ciljem dolaska do što većeg broja potencijalnih klijenata

Socijalne mreže ​​

Vaš uspjeh je naša misija, a mi smo tu da zajedno gradimo put prema vrhu. Prepustite nam kormilo vašeg marketinga i zajedno stvorimo priču koja će osvojiti svijet.

SEO - na web stranici

Svaki brend ima svoju priču, a mi je pretvaramo u efikasne oglase. Od ideje do realizacije, naš tim će stvoriti tekstulano odgovarajući "keywords" koji će privući pažnju u pretraživanju u tzv. tražilicima.

eKommerc web shop

eCommerce je na lokalnom tržištu već postao jedan od bitnijih kanala prodaje u ključnim kategorijama kao što su odjeća i obuća, elektronika, vozila, biznis i industrija i sl. Svi trendovi ukazuju na to kako će eCommerce postati još značajniji faktor poslovanja, a u nekim poslovima jedini konkurentan način prodaje. Pokrenite svoj eCommerce već danas!

Digitalni konsalting

Organizacija sastanka sa ciljem definiranja vaših potreba, vašeg trenutnog stanja na webu, prisutvu kao i poboljšanjima.

Web Dizajn

Transformiramo vaše vizije u virtualnu stvarnost. Naš stručni tim web dizajnera kreira moderne, funkcionalne i vizualno privlačne web stranice prilagođene vašem brendu.

Google My Business

Google My Business je alat koji omogućava da upravljate informacijama o vašem biznisu koje se prikazuju na Googleu, Google Mapama ili Google + mreži. Drugim riječima, on omogućava da napravite profil svoje kompanije na Googleu koji će biti vidljiv sa desne strane Google rezultata na desktopu, ili unutar rezultata na mobilnoj verziji. Jedan ovakav kompanijski “profil” sadrži informacije o: lokaciji (adresa i mapa), broj telefona, link na web stranicu, gumb za poziv, radno vrijeme, recenzije drugih kupaca, fotografije i drugo.

Grafički dizajn

Kvalitetne slike ključne su za uspjeh online kampanja. Naši stručnjaci za foto-uređivanje pobrinut će se da vaše fotografije budu besprijekorno uređene, privlačne i spremne za online objavu.

Pretraga i praćenje konkurencije

Alat koji vam omogućuje da imate uvid u stanje vaše konkurencije i načinu ponušanja i dotoku informacija na njihove kanale prodaje, Za više inforaciju kontaktirajte nas.

Strategija

Kao i za sve tako i digitalnom svijetu ponude i potražnje morate da imate strategiju rasta i razvoja bilo da ste na samom početku ili ste već etablirani. Sa nama budete podigli vaša očekivanja na viši nivo.

Želite iskoristi 15 min. besplatnog konsaltinga ?

Biti bolji od konkurencije i jedan korak ispred svih!​

Rastite sa sa na nama

Povećajte prodaju

Računajte na nas

ROI Experti _ Uloženo dobiveno

pokušaj, pokušaj ponovo

Tražimo i radimo po najbolim praksama

Sastana i stol gdje dogovaramo web dizajn
Kolege i kolegice u kancelariji tokom prezentacije

Hajde da pokušamo da vam damo odgovore

ovo nam je palo napamet

Naš istaknuti proizvod za društvene mreže je naša sveobuhvatna usluga Upravljanja Društvenim Mrežama. Uključuje strateško planiranje, kreiranje sadržaja i analizu uključenosti kako biste podigli svoj brend na raznim platformama.

Iako prisustvo na glavnim platformama donosi koristi, preporučujemo fokusiranje na mreže relevantne za vašu ciljanu publiku. Kvaliteta nadmašuje kvantitetu i osigurava efikasniju i upravljivu strategiju društvenih medija.

Bez sumnje. Kvalitetan sadržaj unapređuje SEO povećavajući angažman, vrijeme zadržavanja korisnika i privlačeći prirodne povratne veze. Naš tim se ističe u kreiranju sadržaja koji ne samo da privlači vašu publiku već i poboljšava vašu vidljivost na pretraživačima.

Brzi uspjeh ovisi o različitim faktorima, uključujući industriju, konkurenciju i trenutnu prisutnost na mreži. Naše prilagođene strategije teže održivom rastu, prioritetizirajući dugoročni uspjeh naspram brzih rješenja.

Tisak i dalje ima svoju vrijednost, posebno kod određenih demografija. Možemo vam pomoći integrirati uravnotežen pristup marketingu, kombinirajući digitalne i tiskane strategije za maksimalni utjecaj.

Počnite s čvrstim temeljem na soc, mreži. Investirajte u korisnički prijateljsku web stranicu, uspostavite prisutnost na društvenim mrežama i prioritetizirajte autentičan sadržaj. Kontinuitet je ključ za izgradnju snažnog identiteta na mreži-webu.

Da, nudimo pristup punoj usluzi koji obuhvata web dizajn, digitalno oglašavanje, kreiranje sadržaja i više. Naš cilj je biti vaše sveobuhvatno rješenje za sve vaše potrebe u online marketingu

Naš postotak uspjeha je značajan zahvaljujući našim prilagođenim strategijama i pristupu usmjerenom prema klijentu. Svaki projekt je jedinstven, a naš uspjeh mjeri se postizanjem vaših specifičnih ciljeva. Ponosni smo na pozitivne rezultate koje smo ostvarili za našu raznoliku klijentelu.

Trudimo se da naši klijenti budu zadovoljni

Dakle, budimo sretni zajedno

skromni smo po prirodi i prikazati ćemo samo jedan mali dio našeg portofolija

Što smo napravili

Hvala na povjerenju?

Tu smo da vam pomognemo

Želite nešto više?

Slobodno pošaljite upit, čujemo se uskoro!